Gästbok

Till alla Er som skrivit – ett ödmjukt TACK för alla positiva ord. Roligt att ni uppskattar det jag gör. Tack!
Fler får gärna skriva…  Längst ner på sidan finns ett formulär.   
/Pelle

Vill ni mejla:   teknikmekanix@gmail.com

942 tankar kring ”Gästbok

 1. Anders Winblad

  Det har inte hänt något på sidan på ett tag. Har du mycket att göra?

  Pelle: Håller på med lite grejs kring sidoluckorna, bla inspektionsfönster, samt kedjesträckarna. Dock med en mycket låg intensitet just nu. Håller på att planera och förbereda för en genomgång (läs renovering) av husets alla rum, så Herkules hamnar i malpåse säkert ett år. Livet hann ikapp som jag brukar säga. Det är inte renoverat sedan huset byggdes -78, och en vattenskada i tvättstugan gör att man kan se marken under. Så nästkommande (men den dröjer) uppdatering blir säkert den sista på ett långt tag. Ni får google på klimatbedrägeri och flygbåtar så länge… 🙂

  Svara
  1. Anders Winblad

   Tänkte på en sak: Du som är så extremt noga med att ha rätt prylar, vad anser du om 3M:s produkter? De tillverkar ju många olika grejer, som mest används av professionella användare. Ville bara höra vad du anser.

   Kan tänka mig att du tycker att vissa grejer är skit, medan annat håller superkvalitet, som du brukar säga.

   Pelle: Över lag är det bra grejor…

   Svara
   1. Anders Winblad

    Har nu kollat på deras hemsida, och det är ett jätteföretag idag som har ett enormt sortiment! Vi snackar om 60 000 olika produkter för olika användningsområden!
    De startade år 1902 i Minnesota, som gruvnäring. De tog fram mineraler som används för tillverkning av sandpapper. Idag har de verksamhet i 70 länder, och säljer produkter i 200 länder…!!

    Jag kan mycket väl tänka mig att du kommer att använda någon av deras produkter på Herkules framöver.

    Pelle: Ja, det är ett hiskelikt stort multinationellt företag. Vi har faktiskt på mitt jobb varit med och byggt produktionsutrustning för dem.
    När det gäller ditt & datt till Herkules, så kan jag nog säga att jag genom åren fyllt på i mina förråd med både det ena, andra men även tredje som jag kommer kunna tänkas att använda. I synnerhet under en helg… Då det går allt att hitta såväl fan som hans moster om man tittar i alla hyllor och lådor. Detta inkluderar då givetvis produkter från 3M.
    Min renovering av huset startade kan man kanske skämtsamt drista sig att säga pga 3M. Inte helt sant, men… Min dotter nedkommer med tvillingar i maj. Det betyder att jag har tre barnbarn. Rummet som de kan härbergeras i är fyllt på ena sidan av Herkulesgrejor (läs skämtsamt 3M) För att få in en barnsäng där, så måste ett förråd omorganiseras. Då ska byggsågarna och virket fram. Eftersom sol och värme är på gång, och sågarna då kommer att stå framme, så är det väl lika bra att byta de beställda fönstren… Och när man ändå är på gång så kan jag ju fixa det pajade golvet i tvättstugan, Men där tänkte jag bygga ett skafferi som har axcess från köket. Men där dörren ska vara så står en bänk med tillhörande spis. Så då får man ju fixa köket. Detta innebär då att golvet måste bytas. Något som i sin tur medför… Ja, ni hör ju själva. Alla rum utom ett ska renoveras… i alla fall varsamt och med ett hårt grepp om plånboken. Appropå grepp… Har ni någon aning om vad en kvalitetsvattenblandare kostar…? Jag höll på att skita på mig. Men det gick bra… i alla fall med nöd och näppe.
    Så att ha för många 3M-produkter i sin samling kan visa sig bli dyrt… väldigt dyrt. Men hur dyrt, det får jag se en annan dag.

    Svara
  1. Anders Winblad

   Tycker att beskrivningen påminner mycket om Herkules: Den långa motorhuven, ”masten”, den stora ratten, att åka istället för att köra m.m.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *